top of page

Ik weet héél goed wat het is om (veel) overgewicht te hebben. In 2018 was ik nog 50 kg zwaarder dan nu! Ik was morbide obees.

 

Slik.

Alles was een struggle. Ik had geen energie, had non-stop hoofdpijn, zere voeten en kon amper de trap opgaan.

Een wandeling doen was enorm pijnlijk door mijn schurende dijen.

Ik kon niet de energieke speelse mama zijn voor mijn kids. 

Ik moést mijn levensstijl aanpakken, dringend.
 

If I can do it, so can you..png

Na verschrikkelijk lang twijfelen en een scary bloedresultaat heb ik een gastric bypass ondergaan.

Ik wilde absoluut niet een van de "clichés" worden (mensen die een maagverkleining laten doen en dan 3 jaar later alles weer bij komen) Nee. Ik zag dit als een hulpmiddel! En er is geen schaamte of taboe in toe te geven dat ik hulp nodig had.

De maagverkleining hielp me met mijn eetverslaving, (ik kon geen grote hoeveelheden meer eten), en ik deed de rest: Consistent trainen, leren hoe ik écht gebalanceerd kon eten, goede keuzes maken, doorzetten zelfs op slechte dagen!

Mijn passie voor fitness werd uiteindelijk zo groot dat ik me heb omgeschoold en mijn certificaat voor Personal Coach heb behaald.

Nu wil ik anderen helpen hun doelen te bereiken!​ Vrouwen tonen hoe goed ze zich kunnen voelen mbv krachttraining! Dat het niet enkel rond dat cijfertje op de weegschaal gaat, maar over hoe je je voelt als je regelmatig sport en je lichaam goed voedt.

Heb je overgewicht? Heb je een obesitas-operatie laten doen en wil je de best mogelijke resultaten behalen? Wil je fitter worden? Sterker? Als één of meer van deze antwoorden "JA" is dan kan ik je op weg helpen naar een nieuw leven vol energie, zelfvertrouwen en kracht!

bottom of page